• Paska Zoltán
  • ifj. Paska Zoltán

Miért a jégkorong?

gyorsaság - erőnlét - egészség

A jégkorong a világ leggyorsabb csapatjátéka. Erőnlétet, gyorsaságot, egymásra figyelést, együtt gondolkodást fejleszt, kikapcsol, szórakoztat, barátságokat köt.

 

Alapja korcsolyázás, ami nagyon összetett mozgásforma. Megdolgoztatja az alsóvégtag izmait, fejleszti az egyensúlyérzéket, karban tartja és edzi az agy különböző területeit, átmozgatja, ezzel egészségesen tartja az ember ízületeit. A friss, csíramentes levegőben való fizikai aktivitás, nemcsak tisztítja, de erősíti is a tüdőt, növeli a vitálkapacitást, ezzel ellenállóbbá válik a szervezet a különféle kórokozók támadásai ellen.

közösségi élmény - csapatjáték

Nem mellesleg, nagyszerű közösségi élmény gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

 

A rendszeres sportolás, legfőképpen a csapatsportok, nemcsak a túlsúlytól és az ezzel járó betegségektől óv meg, hanem segít a megfelelő időbeosztás megtanulásában, ami elengedhetetlen a sikeres felnőtt életben. Egy motiváló, barátságos, elfogadó környezet, társasághoz való tartozással távol tart a dohányzás, alkohol, drogok világától.

őszinte - egyenes

A közhiedelemmel ellentétben a hoki nem durva játék. A teljes védőfelszerelések, és a korrekt szabályok segítségének köszönhetően egy igazi őszinte, egyenes játék, és bár hihetetlenül hangzik, a legkevesebb sérüléssel járó sportág.

 

Négy éves kortól 99 éves korig mindenkinek ajánljuk, hogy húzzon korcsolyát, és vegyen egy ütőt a kezébe! Magával ragadó élményt nyújt!


Miért szeretek Fehér Cápa lenni?

  • Paska Levente, 11 éves

    Ezt a sportot még kiskoromban szerettem meg a White Sharks Hockey Club-nál. Nagyon jó velük együtt dolgozni. Rengeteget tanulunk egymástól és az edzőktől. Van egy aranyszabályunk. Fegyelem, Figyelem, Elszántság! Ezt az iskolában is használom. Sokan vagyunk, és persze mind barátok. Szeretem ebben a sportban, hogy gyors gondolkodást igényel, és sosem unalmas.

    Hajrá Cápák!

  • Steiner Ágnes, Rápolthi Kende anyukája

    Soha nem érdekelt a hoki. Aztán a Kende elkezdett jégkorongozni. Azóta a sport határozza meg az életünket. Olyan csapatba kerültünk - White Sharks Hockey Club -, ahol nagyon jól érezzük magunkat. Mind a gyerekek körében, mind a szülőkkel remek a kapcsolat! Nem beszélve az edzőkről a csapat háttérmunkatársairól. Szerintem remek csapatot alkotunk. Mióta véletlenül választottuk a hokit, hiszek a sorsban, mert azóta a Kende rengeteget változott, sokkal nyitottabb lett, és mindent a hoki irányít az életünkben! Mert Imádja!