A Kőbányai „CÁPA” Jégpálya a terveknek megfelelően 2012. október 31-én nyitotta meg kapuit, a Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat, a Magyar Jégkorong Szövetség és a White Sharks Hockey Club összefogásának és támogatásának köszönhetően.

A Jégpálya egy 800 négyzetméteres sátor alatt fekszik és 450 négyzetméternyi jégfelülettel vár minden kedves sportolni szerető kicsit és nagyot!

Kőbányai Jégpálya

 

 

Az eddig eltelt időszakban a pályán folyamatos fejlesztések történtek, a sportolók és családok minél magasabb színvonalon történő kiszolgálása érdekében. Októbertől áprilisig, mint jégpálya, áprilistól októberig, mint multifunkciós sportpálya, görkorcsolya, görhoki pályaként üzemel a létesítmény.

Elkészültek a cserepadok, a lelátó és az egészéves üzemet biztosító speciális görkorcsolya padló is beszerzésre, beépítésre került. Elmondható, hogy az idelátogató közönség, és a jégkorongcsapatok is, kategóriájának az egyik legkiválóbb minőségű létesítményének nevezik a Kőbányai Jégpályát.


A szakmai munka egyik kiemelt területe a délelőtti korcsolyaoktatás a kerület általános iskolás és óvodás csoportjai számára. Egyesületünk minden hétköznap hétfőtől – péntekig 8.00-14.00 óra között ingyenesen tart korcsolyaoktatást. Az oktatáson résztvevő gyermekek száma hetente megközelítőleg 600 fő.

Az elmúlt évek tapasztalata alapján elmondható, hogy több ezerre tehető azon gyerekek száma, akik a Kőbányai Jégpályán ismerkedtek meg a korcsolyázás örömeivel.

Szolgáltatásaink között megtalálható korcsolyabérlés, korcsolyaélezés, büfé, kulturált mellékhelységek, meleg öltöző, korcsolyaoktatás minden korosztálynak, pályabérlés lehetőség csapatoknak, baráti társaságoknak, cégeknek. Vállaljuk rendezvények megszervezését, lebonyolítását!

PÁLYABEOSZTÁS